Главният прокурор и председателят на ВКС са домакини на среща за проблеми при използването на СРС

8 Април 2015 г.

На 8 април 2015 г. по инициатива на главния прокурор Сотир Цацаров и председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов в сградата на Съдебната палата се провежда работна среща за проблемите при използването на специални разузнавателни средства. 

На 8 април 2015 г. по инициатива на главния прокурор Сотир Цацаров и председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов в сградата на Съдебната палата се провежда работна среща за проблемите при използването на специални разузнавателни средства. На срещата присъстват и Борислав Сарафов, заместник-главен прокурор, Павлина Панова, заместник-председател на ВКС, Димитър Лазаров, председател на парламентарната комисия за контрол на специалните разузнавателни средства, Петко Петков, зам.-министър на правосъдието, Димитър Георгиев, председател на ДАНС, Бойко Рашков, председател на НБКСРС, Цветан Китов, председател на ДАТО, народни представители, председатели на окръжни съдилища и прокуратури и представители на МВР.

По време на дискусията ще бъдат обсъждани възможностите за решаване на въпросите чрез организационни мерки или инициирането на поправки в нормативната уредба.