Съдът е признал за виновни подсъдимите Т. К. (на 30 години) и Л. Г. (на 29 години) за извършено от тях престъпление по чл. 210, ал. 1, т. 1, вр. чл. 209, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 4, вр. чл. 26, ал. 1 от НК. Те били предадени на съд по обвинение на Районна прокуратура - Кюстендил.

Научи повече

Районна прокуратура - Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен  акт срещу тридесет и пет годишния Р.П., привлечен към наказателна отговорност за извършени от него действия с цел полово удовлетворяване без съвкупление с две деца - малолетно и непълнолетно.

Научи повече

Днес, 10.06.2020 г., съдът е уважил искането на Районна прокуратура - Кюстендил за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо А.А. (на 26 години).

Научи повече

В началото на м. май 2020 г. свидетелят Д.Д. посетил село в община Трекляно, в което преди време живял дядо му, за да види наследствената къща. Потърсил кметския наместник - обвиняемия М.Н., който го съпроводил до имота. На връщане Д.Д. видял в двора на мъжа стар лек автомобил м. "Лада". Той му споделил, че се увлича по реставриране и възстановяване на ретро моторни превозни средства. Поинтересувал се дали М.Н. продава въпросната кола, но той отказал с обяснение, че има сантиментална стойност за него.

Научи повече

Новини