Илиян Здравков е задържан под стража

9 Март 2015 г.

На 9 март 2015 г. по искане на Окръжна прокуратура – Велико Търново съдът задържа под стража Илиян Здравков от Полски Тръмбеш.  Здравков е привлечен като обвиняем за извършването на грабеж, придружен с убийство, на 23-годишната студентка от гр. Никопол Вероника Здравкова.

На 9 март 2015 г. по искане на Окръжна прокуратура – Велико Търново съдът задържа под стража Илиян Здравков от Полски Тръмбеш. . Здравков е привлечен като обвиняем за извършването на грабеж, придружен с убийство, на 23-годишната студентка от гр. Никопол Вероника Здравкова.

Към момента в хода на разследването е установено, че у Здравков са намерени част от вещите на пострадалата, същият е направил и самопризнания пред съдия. Първоначалните заключения на вещите лица сочат, че механизма за получаване на уврежданията у жертвата отговаря на доказателствения материал, събран по делото.

Интензивните действия по разследването продължават, като всяка допълнителна информация към момента би затруднила хода на наказателното производство.