Заповед относно проведен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на част от имот - публична държавна собственост

25 Февруари 2015 г.

Заповед относно проведен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на част от имот - публична държавна собственост, с обект на търга „Част от имот на УЦ „Трендафила“, ПП „Витоша“

Прокуратура на Република България - Главен прокурор

ЗАПОВЕД

Относно: проведен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на част от имот - публична държавна собственост, с обект на търга „Част от имот на УЦ „Трендафила“, ПП „Витоша“, представляваща площи от общо 40 кв.м., включващи площ за инсталиране на телекомуникационно инфраструктурно оборудване и площ от покривното пространство на сградата за поставяне на GSM антени“, обявен с моя заповед № 6205/30.12.2014 г. и

На основание чл. 16, ал. 2, във връзка с чл. 19, ал. 1 от Закона за държавната собственост, чл. 13, ал.3, във връзка с чл. 55 и чл. 56 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост, и протокол от 17.02.2015 г. на комисия, назначена с моя заповед № 6205/30.12.2014 г.

Н А Р Е Ж Д А М:

І. 1. Определям „Мобилтел“ ЕАД, ЕИК: 131468980, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Илинден, ул. „Кукуш“ №1, за наемател на част от имот на Учебен център „Трендафила“, ПП „Витоша“, представляваща площи от общо 40 кв.м., включващи площ за инсталиране на телекомуникационно инфраструктурно оборудване и площ от покривното пространство на сградата за поставяне на GSM антени.

2. Месечната наемна цена е в размер на 1440,00 лв. (хиляда четиристотин четиридесет лева) с включен ДДС.  В наемната цена не са включени консумативни разходи за ел. енергия.

3. Наемната цена се заплаща за всеки месец до 10 - то число на текущия месец по  набирателната сметка на Прокуратура на Република България IBAN: BG37BNBG96613300139101, BIC: BNBGBGSD при БНБ, като задължението за превеждане на наемната цена по сметка на Министерство на правосъдието е на Прокуратура на Република България.

4. Отдел „Стопанисване на сградния фонд и управление на имуществото“ при Администрация на Главния прокурор да организира сключването на договор с определения по т.1 наемател в 10-дневен срок от влизането в сила на настоящата заповед и след представяне на надлежен документ за платена гаранция за изпълнение на договора в размер на удвоена месечна наемна вноска.

II. Настоящата заповед да се съобщи на участниците в търга по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Настоящата заповед да се обяви на видно място в Съдебната палата, гр. София, бул. „Витоша“ № 2, както и да се публикува на интернет страницата на Прокуратура на Република България.

Заповедта подлежи на обжалване по реда на Административнопроцесуалния кодекс в 14-дневен срок от датата на уведомяване.