Главният прокурор е издал заповеди за поощряване на двама прокурори и трима съдебни служители от Окръжна прокуратура - Стара Загора

24 Март 2017 г.

Главният прокурор Сотир Цацаров е издал заповеди за поощряване на Ваня Меранзова и Вероника Гьонева за отлично изпълнение на служебните задължения, висок професионализъм за работата им по конкретни наказателни производство. Те са отличени със служебна благодарност. Със заповед на главния прокурор са наградени и съдебните служители Спас Дамянов, Стоян Андреев и Румяна Господинова от Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Главният прокурор Сотир Цацаров е издал заповеди за поощряване на Ваня Меранзова и Вероника Гьонева за отлично изпълнение на служебните задължения, висок професионализъм за работата им по конкретни наказателни производство. Те са отличени със служебна благодарност. Със заповед на главния прокурор са наградени и съдебните служители Спас Дамянов, Стоян Андреев и Румяна Господинова от Окръжна прокуратура - Стара Загора. Тяхното отличие също е „служебна благодарност“ за проявен професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения. Наградите са били връчени преди няколко дни от Дичо Атанасов, административен ръководител на Окръжна прокуратура - Стара Загора в присъствието на всички магистрати.