на допуснатите и недопуснатите кандидати до участие в конкурса за длъжностите „Главен експерт" в отдел „Връзки с обществеността" в Администрацията на Главния прокурор, „Младши експерт" в отдел „Международни връзки и протокол", сектор „Протокол" в Администрацията на Главния прокурор и „Съдебен ...

 на допуснатите и недопуснатите кандидати до участие в конкурса за длъжностите „Главен експерт" в отдел „Връзки с обществеността" в Администрацията на Главния прокурор, „Младши експерт" в отдел „Международни връзки и протокол", сектор „Протокол" в Администрацията на Главния прокурор и „Съдебен деловодител" в отдел „Международни връзки и протокол" - Дирекция „Административно обслужване" в Администрацията на Главния прокурор.

С решение от 14 юли 2011 г. на Конкурсната комисия, назначена със Заповед № 1495/02,06,2011 г. на Главния прокурор на Република България, допуска до участие в конкурса следните кандидати:

I. 3а длъжността Главен експертв отдел „Връзки с обществеността" в Администрацията на Главния прокурор;

- Лилия Николова Тентениева-Димитрова;

- Цветанка Панова Панова;

- Райна Георгиева Мървакова;

- Татяна Цонкова Димитрова;

- Даниела Василева Тодорова.

Не допуска до участие в конкурса за горепосочената длъжност Пенка Ангелова Илиева, поради непредставяне на диплома за завършено висше образование, степен „магистър”.

 II. За длъжността „Младши експертв отдел „Международни връзки и протокол”, сектор „Протокол”в Администрацията на Главния прокурор:

- Ирена Костова Цветкова-Йовчева;

- Анна Николаева Филипова;

- Боряна Николаева Димитрова;

- Лилия Христова Николаева;

- Даниела Василева Тодорова.

Не допуска до участие в конкурса за горепосочената длъжност:Петя Красимирова Кънева и Християна Валериева Георгиева,поради непредставяне на диплома за завършено висше образование, степен „бакалавър".

III. За длъжността „Съдебен деловодител” в отдел „Международни връзки и протокол" - дирекция „Административно обслужване’ в Администрацията на Главния прокурор:

- Христина Росенова Минчева;

- Надежда Тодорова Димитрова;

- Християна Валериева Георгиева;

- Мария Дачева Петкова;

- Валентина Димитрова Иванова;

- Мария Петрова Раймундова.

Конкурсът ще се проведе на 24.08.2011 г. в зала № 2, етаж IV на Върховна касационна прокуратура гр. София, бул. „Витоша” № 2, Съдебна палата, както следва:

- за длъжността „Главен експерт” в отдел „Връзки с обществеността" - от 09.00 часа.

- за длъжността „Младши експерт” в отдел „Международни връзки и протокол", сектор „Протокол” - от 10.00 часа.

- за длъжността „Съдебен деловодител" в отдел „Международни връзки и протокол", дирекция „Административно обслужване" - от 11.00 часа.