Зам.-главният прокурор Даниела Машева награди Валя Начева от Апелативна прокуратура-София за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения

18 Декември 2020 г.

Днес, 18.12.2020 г., зам.-главният прокурор Даниела Машева награди на официална церемония в Съдебната палата Валя Начева, прокурор в Апелативна прокуратура-София, с отличие „Служебна благодарност“ и с предметна награда за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения.

На церемонията по награждаването присъства и зам.-главният прокурор Красимира Филипова.

Връченото на Валя Начева отличие е и за цялостния й принос в професионалната кариера. Тя има над 32 години стаж, изцяло прослужени в системата на Прокуратурата на Република България. Минала е през всички стъпала в професията. Била е зам.-районен прокурор на София.

Начева е сред основателите на Апелативна прокуратура-София, където е работила в звено „Противодействие на престъпления против финансовите интереси на Европейския съюз“. Повишена е на място в ранг „Прокурор във ВКП и ВАП“. На всички заемани длъжности Валя Начева е показала отлична правна подготовка и висока професионална квалификация.

Зам.-главните прокурори Даниела Машева и Красимира Филипова й пожелаха много здраве и успешна 2021 г.