Районна прокуратура-Пловдив внася искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо четири лица за кражба в с. Първенец

7 Септември 2016 г.

На 8 септември 2016 г. Районна прокуратура-Пловдив ще внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо четири лица, привлечени като обвиняеми за извършена кражба след предварителен сговор от частен дом в с. Първенец, обл. Пловдив.

На 8 септември 2016 г. Районна прокуратура-Пловдив ще внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо четири лица, привлечени като обвиняеми за извършена кражба след предварителен сговор от частен дом в с. Първенец, обл. Пловдив. Те са били задържани на 4 септември 2016 г. При извършен обиск в лек автомобил, марка „Мерцедес“, с който те се придвижвали, били намерени различни видове накити, фотоапарат, видеокамера и мобилни телефони.

Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив са извършени процесуално-следствени действия – четири обиски, осем претърсвания и множество разпити. Работата по случая продължава.