Доставка на консумативи за копирни машини, принтери и факс- апарати, за нуждите на Окръжна прокуратура - Велико Търново, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Велико Търново, Районна прокуратура - Велико Търново, Териториално отделение - Горна Оряховица, Териториално отделение - Свищов, Териториално отделение - Павликени и Териториално отделение - Елена към Районна прокуратура - Велико Търново

Доставка на стоки, осъществявана чрез покупка, съгласно чл. 3, ал. 1, т. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП)

Доставка на консумативи за копирни машини, принтери и факс- апарати, за нуждите на Окръжна прокуратура - Велико Търново, Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Велико Търново, Районна прокуратура - Велико Търново, Териториално отделение - Горна Оряховица, Териториално отделение - Свищов, Териториално отделение - Павликени и Териториално отделение - Елена към Районна прокуратура - Велико Търново.

Оригиналните консумативи следва да бъдат оригинални консумативи за печат със същите продуктови номера съгласно настоящата Техническа спецификация. Трябва да отговарят на нормативно установените изисквания за качество и безопасност при употреба от крайни потребители. Трябва да са запечатани в оригинални опаковки, на които да е отбелязана датата на производство.

Забележка: Под „оригинални“ консумативи (касети с тонер, барабанни касети и др.) се разбират такива, които са нови, неупотребявани и са произведени от производителя на съответната търговска марка техника или от оторизирани от него лица и при използването, на които се запазва гаранцията на техниката, предоставена от производителя.

При промяна от производителя на продуктовия номер и/или наименование на съответния консуматив, същата се доказва с декларация за съответствие, издадена от производителя и/или неговия лицензиран представител, като: изпълнителят следва да декларира, че доставените променени консумативи са нови, неупотребявани, оригинални и нерециклирани и са годни за работа с техниката, за която са предназначени.

Под „съвместими консумативи“ следва да се разбира консумативи за печат, които са нови, неупотребявани и в производствената листа на производителя (различен от производителя на копирната и печатаща техника) са за конкретно печатащо устройство, посочено в образеца.

 

Прогнозният вид и брой консумативи и части за копирни машини, принтери и факс апарати е определен от Възложителя в Таблица № 1 от техническата спецификация към настоящата документация. 

Възложителят си запазва правото да не заяви цялото посочено количество консумативи за копирни машини, принтери и факс апарати, по вид и/или по брой, без от това за него да произтичат каквито и да са неблагоприятни последици.

Тръжна документация