По споразумение на Софийска районна прокуратура е наложено наказание „лишаване от свобода“, за взломна кражба на ценни вещи от паркиран в столицата автомобил

27 Февруари 2018 г.

   По споразумение на СРП, подсъдимият Денис Ангелов е осъден

   По споразумение на СРП, подсъдимият Денис Ангелов е осъден за това, че за времето от 13.00 часа до 17.00 часа на 25.08.2017 г. в  гр. София,  ж.к. „Овча Купел“, ул. „Месечинка”, пред № 7Б, в съучастие, като извършител с неустановено по делото лице, от паркиран лек автомобил марка “Пежо”, модел „206”, чрез разрушаване на прегради направени здраво за защита на имот /счупено стъклото на предната лява врата на автомобила/, отнел чужди движими вещи – 1 бр. авторадиокасетофон марка “JVC”, както и два сака, съдържащи дрехи и лични вещи, от владението на Н.К., без нейното съгласие с намерението противозаконно да ги присвои. Описаното деяние съставлява престъпление по  чл. 195, ал. 1, т. 3, вр. чл. 194, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2, вр. ал. 1 НК.

   На подсъдимия Ангелов е определено наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година, при първоначален строг режим.

   Споразумението е с характер на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване или протест.