Трима младши прокурори и трима младши следователи са назначени в района на Апелативна прокуратура – Велико Търново

28 Юни 2018 г.

             Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет назначи трима младши прокурори в Районните прокуратури и трима кандидати за младши следователи в Окръжните следствени отдели в Окръжните прокуратури в района на Апелативна прокуратура – Велико Търново. 

Решение за назначаване на кандидатите за младши прокурори и младши следователи е взето на заседание на прокурорската колегия на ВСС на 26.06.2018 г.,  по обявените конкурси и след  успешно завършване обучение в Националния институт на правосъдието на кандидатите. 

             В Районна прокуратура – Велико Търново е назначен Цонко Кръстев на длъжност "младши прокурор". В Районна прокуратура – Русе - Виктория Георгиева на длъжност "младши прокурор"  и в Районна прокуратура – Плевен - Неделчо Тончев на длъжност "младши прокурор".

В Следствените отдели в Окръжните прокуратури са назначени: Детелина Костадинова и Господин Бумбаров на длъжност "младши следовател" в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура – Велико Търново и Людмил Стоянов на длъжност "младши следовател" в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура – Русе.

Младите юристи започват работа по места, считано от 02.07.2018 г.