Апелативна прокуратура –Бургас бе домакин на среща, за мястото на Прокуратурата в обществения живот, както и отразяването на дейността й от медиите

27 Юни 2016 г.

Апелативна прокуратура –Бургас бе домакин на среща на тема „Проблеми и единодействие при комуникация с медиите. Ресурсно осигуряване при реализация на комуникационната стратегия на ПРБ“. В нея взеха участие Административните ръководители на Окръжните и Районни прокуратури в Апелативен район –Бургас. Като лектори на събитието присъстваха  Главният прокурор на Р. България г-н Сотир Цацаров, Заместник главните прокурори г-жа Мария Шишкова и г-н Борислав Сарафов и г-жа Румяна Арнаудова – Говорител на Главния прокурор. Апелативна прокуратура – Бургас бе представена от  Административния ръководител г-н Любомир Петров и неговите заместници – г-жа Иванка Козарова и г-жа Йовита Григорова.

По време на срещата бяха обсъдено мястото на Прокуратурата в обществения живот и отразяването на дейността й от медиите.

Представителите на различните прокуратури зададоха въпроси, както по отношение на работата с различни медии така и по текущи и важни проблеми по места.

Срещата приключи с взаимни пожелания за здраве и успешна работа.