Конкурс за назначаване на съдебен служител на длъжността „Старши специалист-счетоводител“ в звено „Финансово стопанска и административна дейност“ на Окръжна прокуратура-Стара Загора

     ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА-СТАРА ЗАГОРА, със Заповед № ОП-160/21.09.2022г. на административния си ръководител, на основание чл.94, ал.1 от Правилника за Администрацията на Прокуратурата на Република България, обявява конкурс за назначаване на съдебен служител на длъжност „Старши специалист-счетоводител“ в звено „Финансово стопанска и административна дейност“ на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

    В настоящата секция на интернет страницата, хронологично са и ще бъдат публикувани всички обяви, съобщения и резултати във връзка с провеждането на конкурса от неговото обявяване до приключването му.

30 Септември 2022 г.
Обновление

Обявяване на конкурса

    Обявата за конкурса е публикувана в настоящата секция на интернет страницата на Окръжна прокуратура-Стара Загора на 30.09.2022г. и е публикувана в брой 231-ви от 29.09.2022г. на вестник „24 часа“.

    Срокът за подаване на заявления и документи за кандидатстване за участие в конкурса е до 31.10.2022г. (понеделник) включително.

Пълния текст на обявата е в прикачения по-долу файл.

7 Ноември 2022 г.
Обновление

Списък на допуснати кандидати

Списък на допуснатите до участие в конкурса кандидати може да видите в прикачения по долу файл:

7 Ноември 2022 г.
Обновление

Списък на недопуснати кандидати

Списък на недопуснатите до участие в конкурса кандидати може да видите в прикачения по долу файл:

28 Ноември 2022 г.
Обновление

ОБЯВЯВАНЕ НА КЛАСИРАНЕТО

Сканирано електронно копие на пълния текст на съобщението за класирането на кандидатите е в следният прикачен файл :