Конкурс за назначаване на съдебен служител на длъжността „Съдебен деловодител“ в Служба „Регистратура, деловодство и архив” на Окръжна прокуратура-Стара Загора

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА-СТАРА ЗАГОРА, със Заповед № 41/09.02.2023г. на административния си ръководител, обявява конкурс за назначаване на съдебен служител на длъжност „Съдебен деловодител" в Служба“ Регистратура, деловодство и архив" в Окръжна прокуратура-Стара Загора.

В настоящата секция на интернет страницата, хронологично са и ще бъдат публикувани всички обяви, съобщения и резултати във връзка с провеждането на конкурса от неговото обявяване до приключването му.

16 Февруари 2023 г.
Обновление

Обявяване на конкурса

Обявата за конкурса е публикувана в настоящата секция на интернет страницата на Окръжна прокуратура-Стара Загора на 16.02.2023г. и е публикувана във вестник „Труд“ от 16.02.2023г.

Срокът за подаване на заявления и документи за кандидатстване за участие в конкурса е до 15.03.2023г. (сряда) включително.

 

Пълния текст на обявата е в прикачения по-долу файл.

21 Март 2023 г.
Обновление

Публикуване на списъците на допуснати и недопуснати кандидати и насрочавне на конкурса

Списъците на допуснати и недопуснати кандидати, както и насрочване на конкурса, може да видите в прикачените по долу файлове:

11 Април 2023 г.
Обновление

ОБЯВЯВАНЕ НА КЛАСИРАНЕТО

Сканирано електронно копие на пълния текст на съобщението за класирането на кандидатите е в следният прикачен файл :