На 20.03.2015 г. от 09.30ч. в заседателната зала на Апелативна прокуратура Бургас – ет.1 на Съдебната палата в гр.Бургас ще се проведе брифинг на тема "Работа на органите на досъдебното производство по дела с предмет корупционни престъпления"

На 20.03.2015 г. от 09.30ч. в заседателната зала на Апелативна прокуратура Бургас – ет.1 на Съдебната палата в гр.Бургас ще се проведе брифинг по повод провеждането на съвместно съвещание между Административния ръководител Апелативен прокурор Бургас г-н Любомир Петров и Административните ръководители Окръжни прокурори при ОП-Бургас, ОП-Сливен и ОП-Ямбол, със съответните Директори на ОД МВР Бургас, ОД МВР Сливен, ОД МВР Ямбол, както и с Директорите на ТД ДАНС гр.Бургас, гр.Ямбол и гр.Сливен на тема – работа на органите на досъдебното производство по дела с предмет корупционни престъпления. 

Заинтересованите от събитието представители на медии, следва да потвърдят участието си, като изпратят отговор на електронния адрес на Апелативна прокуратура Бургас /[email protected]/ или на тел.056-87-17-17.