СГП ще внесе в съда искане за задържане под стража на М. К.

13 Юни 2014 г.

На 14 юни 2014 г.(събота) Софийска градска прокуратура (СГП) ще внесе в Софийски градски съд (СГС) искане за задържане под стража на СГП ще внесе в съда искане за задържане под стража на М. К., гражданин на Великобритания със статут на продължително пребиваващ в България. Той е обвинен за ...

На 14 юни 2014 г.(събота) Софийска градска прокуратура (СГП) ще внесе в Софийски градски съд (СГС) искане за задържане под стража на СГП ще внесе в съда искане за задържане под стража на М. К., гражданин на Великобритания със статут на продължително пребиваващ в България. Той е обвинен за това, че на 10.06 2014 г., в столичния кв. „Горубляне,” на бул. „Симеоновско шосе” умишлено е умъртвил Е. Б., като му е нанесъл удари с нож в областта на сърцето и коремната кухина  – престъпление по чл. 115 от НК.

Работата по случая продължава интензивно. Извършват се активни процесуално-следствени действия - разпити на множество свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза и предстои назначаването на други.