На 5 юни 2013 г., следобед, при главния прокурор на РБългария е постъпило писмо от председателя на Народното събрание г-н М. М., с което той изпраща постъпило заявление от народния представител Ц. Ц.

5 Юни 2013 г.

На 5 юни 2013 г., следобед, при главния прокурор на РБългария е постъпило писмо от председателя на Народното събрание г-н М. М., с което той изпраща постъпило заявление от народния представител Ц. Ц. Със заявлението г-н Ц. Ц. изразява писменото си ...

На 5 юни 2013 г., следобед, при главния прокурор на РБългария е постъпило писмо от председателя на Народното събрание г-н М. М., с което той изпраща постъпило заявление от народния представител Ц. Ц. Със заявлението г-н Ц. Ц. изразява писменото си съгласие по смисъла на чл. 70, ал. 2 от Конституцията на РБългария за снемане на имунитета му. Документите са изпратени незабавно на Софийска градска прокуратура. След получаването им, с постановление от 5 юни 2013 г. разследването по досъдебното производство е възобновено. Предстои призоваване на Ц. Ц. и привличането му като обвиняем, съобразно предвидения в процесуалния закон ред.