На 15.04.2008 година в гр.Стара Загора, при мероприятие на ОДП – Икономическа полиция - Стара Загора и под ръковоството на Районна прокуратура - Стара Загора беше задържана в момент на получаване на пари Й.П.П ...

УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕДИИТЕ,

На 15.04.2008 година в гр.Стара Загора, при мероприятие на ОДП – Икономическа полиция - Стара Загора и под ръковоството на Районна прокуратура - Стара Загора беше задържана в момент на получаване на пари Й.П.П. на 39 години от Стара Загора. Срещу същата се провежда досъдебно производство за извършени три измами на територията на гр.Стара Загора, при които извършителката се е представяла за магистрат. В дома на Й.П.П. е извършен оглед и претърсване, при което са иззети множество вещи и документи, предназначени или послужили за извършване, на престъпната дейност.

По отношение на Й.П.П. е постановено задържане. Предстои внасяне на искане в Районен съд гр.Стара Загора за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

Досъдебното производство се наблюдава от Районна прокуратура - Стара Загора. Разследването се води от дознател при ОДП – Икономическа полиция - Стара Загора.


Говорител на Окръжна прокуратура-Стара Загора: НЕЙКА ТЕНЕВА