Прессъобщения

Сподели

Днес /08.01.2021/, от 11.00 часа, Окръжна прокуратура-Русе ще даде брифинг във връзка с разкрито корупционно престъпление в системата на МВР.

Научи повече

Окръжна прокуратура-Русе предаде на съд обвиняем за държане на археологически обекти

Научи повече

Окръжна прокуратура - Русе привлече обвиняем за грабеж на възрастен мъж Окръжна прокуратура - Русе уведомява, че на 18.12.2020 г. е привлечен като обвиняем извършителят на грабеж на самотно живеещия възрастен мъж Н. И. – на 73 години от с. Дряновец, обл. Русе, извършен на 08.11.2020 г. Мъжът страда от заболяване на очите и е 100% незрящ.  Грабежът е извършен в дома му в тъмната част на денонощието, като са използвани сила и заплашване. Отнети са му портфейл и сумата от 25 лв.

Научи повече

Отличие от Главния прокурор на Република България Иван Гешев за Борислав Велков – заместник на административния ръководител на Окръжна прокуратура - Русе   Прокурор Борислав Велков - заместник на административния ръководител на Окръжна прокуратура – Русе бе награден със заповед на Главния прокурор на Република България с отличие „Служебна благодарност“ за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения в цялостната му работа.

Научи повече