По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас и след постигнато споразумение в съдебно заседание, съдът наложи ефективно наказание от 1 година и 6 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Теодор Т., подсъдим за кражба

2 Октомври 2019 г.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас и след постигнато споразумение в съдебно заседание, съдът наложи ефективно наказание от 1 година и 6 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Теодор Т. Той е приел всички факти от обвинителния акт и е признал вината си за това, че на 11.03.2018 г. в гр. Бургас, ж.к. „Изгрев“, пред бл.116, от лек автомобил, при условията на опасен рецидив, отнел чужди движими вещи (на обща стойност 115 лева) от владението на собственика им, без неговото съгласие и с намерение противозаконно да ги присвои – престъпление по чл.196, ал.1, т.1, вр. чл.194, ал.1, вр. чл.29, ал.1, б.„а“ и б.„б“, вр. чл.55, ал.1, т.1 от НК.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, е окончателно и има сила на влязла в законна сила, осъдителна присъда.