Поощрение с отличие “Служебна благодарност“ за административния ръководител-районен прокурор на Районна прокуратура-Стара Загора

28 Юли 2017 г.

Главният прокурор Сотир Цацаров със Заповед РД-08-481/07.07.2017 г. поощри с отличие “Служебна благодарност“ административния ръководител-районен прокурор на Районна прокуратура-Стара Загора.

Главният прокурор Сотир Цацаров със Заповед РД-08-481/07.07.2017 г. е поощрил с отличие “Служебна благодарност“ административния ръководител-районен прокурор на Районна прокуратура-Стара Загора.

Районният прокурор Гриша Мавров е поощрен за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения като прокурор и като административен ръководител на Районна прокуратура-Стара Загора.

На 25.07.2017г. административния ръководител на Окръжна прокуратура-Стара Загора - Дичо Атанасов връчи грамотата на районния прокурор Гриша Мавров в присъствието на личния състав на Районна прокуратура–Стара Загора.

Заповедта за награждаването е публикувана на вътрешноведомствения информационен сайт на Прокуратура на Република България.