Съобщение до гражданите и организациите във връзка с обявеното извънредно положение в страната.

18 Март 2020 г.

Окръжна прокуратура - Смолян уведомява гражданите и организациите, че във връзка с обявеното извънредно положение в страната и с цел намаляване на риска от заразяване с коронавирусна инфекция, е ограничен достъпа на външни лица до работните помещения на Окръжна прокуратура - Смолян. Подаването и получаването на жалби, сигнали, молби, заявления за издаване на удостоверителни документи от граждани и адвокати, се извършва от служител на ОП Смолян на входа на Съдебна палата гр. Смолян. 

Препоръчва се:

1.   Да се подават молби, жалби, сигнали, искания и всякакъв вид кореспонденция до Окръжна прокуратура - Смолян, по един от следните начини:

чрез електронна поща на адрес: [email protected]
чрез факс на номер: 0301/67009
чрез пощенска/куриерска пратка на адрес:
гр. Смолян,  п.к. 4700,
бул. България № 16
Окръжна прокуратура - Смолян

2.   Да се изисква информация (справки) по телефон за регистрирани прокурорски преписки и тяхното движение, когато са страна по съответната преписка, след съответна идентификация на лицето чрез предоставяне на имена и данни за преписката, на телефона 0301/67003.

Деловодната работа в Окръжна прокуратура - Смолян продължава работата си безпроблемно и постъпилите документи ще бъдат обработвани своевременно.