Окръжна прокуратура – Пазарджик наблюдава досъдебно производство за извършено двойно убийство и самоубийство в с. Черногорово, обл. Пазарджик

18 Септември 2023 г.

Под надзора на Окръжна прокуратура – Пазарджик се извършва разследване за извършено двойно убийство с последвало самоубийство в къща в с. Черногорово, обл. Пазарджик.

Днес, 19 септември 2023 г., е бил подаден сигнал на тел. 112 за стрелба в къща в с. Черногорово, обл. Пазарджик. На мястото са пристигнали служители от ОД на МВР-Пазарджик и медицински екипи. Установено е, че в двора на къщата, където са живеели, са починали мъж и жена, на 71 г., съпрузи, както и 45-годишната им дъщеря. Според разследването двете жени са били простреляни с огнестрелно оръжие от 71-годишния мъж, който впоследствие се е самоубил.

Под надзора на Окръжна прокуратура – Пазарджик са започнали незабавни действия на разследването. Окръжният прокурор на гр. Пазарджик Албена Кузманова и Стоян Павлов, наблюдаващ прокурор  от Окръжна прокуратура – Пазарджик, бяха днес на мястото на произшествието.