1 Октомври 2019 г.

Районна прокуратура-Гълъбово наблюдава досъдебно производство за трудова злополука

Сподели

Районна прокуратура-Гълъбово наблюдава досъдебно производство за това, че на 30.09.2019 г., в гр. Гълъбово, обл. Стара Загора, в ТЕЦ „ЕЙ И ЕС“, е причинена телесна повреда на две лица поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност - по чл. 134 ал. 3 пр. 2 във вр. ал. 1 от Наказателни кодекс.

Районна прокуратура-Гълъбово наблюдава досъдебно производство за това, че на 30.09.2019 г., в гр. Гълъбово, обл. Стара Загора, в ТЕЦ „ЕЙ И ЕС“, е причинена телесна повреда на две лица поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност - по чл. 134 ал. 3 пр. 2 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

По досъдебното производство се извършват процесуално следствени действия – извършен е оглед на местопроизшествие, разпитани са свидетели,  предстои да бъдат назначени експертизи и др. Срокът за приключване на разследването е двумесечен.