Главният прокурор Сотир Цацаров изпрати поздравително писмо до абсолвентите от Юридическия факултет в ПУ „Паисий Хилендарски“ по повод връчването на дипломите им

29 Март 2019 г.

 Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров изпрати поздравително писмо до абсолвентите от Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, от випуск 2018 г., по повод връчването на дипломите им за завършено висше юридическо образование. На тържествена церемония днес 190 студенти по право получиха своите свидетелства за юристи, като десет от тях са отличници.

Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров изпрати поздравително писмо до абсолвентите от Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, от випуск 2018 г., по повод връчването на дипломите им за завършено висше юридическо образование. На тържествена церемония днес 190 студенти по право получиха своите свидетелства за юристи, като десет от тях са отличници. „Използвам прекрасния повод, за да се обърна към всички абсолвенти и преподаватели от факултета и да ги поздравя за положения труд в усвояването на сложната юридическа наука. За съжаление, поради служебни ангажименти, нямам възможност да присъствам на събитието. От сърце желая на всички вас добра професионална реализация и достойно гражданско поведение при упражняване на юридическата професия“, пише в поздравителното писмо.

На тържествената церемония присъстваше окръжният прокурор на гр. Пловдив Румен Попов. Той също пожела успех на младите юристи  и връчи от името на главния прокурор Сотир Цацаров грамота и статуетка „Български лъв“ на отличничката на випуска Мария Станоева.