24 Март 2017 г.

Главният прокурор е издал заповеди за поощряване на двама прокурори и трима съдебни служители от Окръжна прокуратура-Стара Загора

Сподели

Главният прокурор Сотир Цацаров е издал заповеди за поощряване на Ваня Меранзова и Вероника Гьонева за отлично изпълнение на служебните задължения, висок професионализъм за работата им по конкретни наказателни производство. 

Главният прокурор Сотир Цацаров е издал заповеди за поощряване на Ваня Меранзова и Вероника Гьонева за отлично изпълнение на служебните задължения, висок професионализъм за работата им по конкретни наказателни производство. Те са отличени със служебна благодарност. Със заповед на главния прокурор са наградени и съдебните служители Спас Дамянов, Стоян Андреев и Румяна Господинова от Окръжна прокуратура-Стара Загора. Тяхното отличие също е „служебна благодарност“ за проявен професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения. Наградите са били връчени преди няколко дни от Дичо Атанасов, административен ръководител на Окръжна прокуратура-Стара Загора в присъствието на всички магистрати.