Трима са привлечени като обвиняеми за притежаване на наркотици по досъдебни производства на Окръжна прокуратура –Ловеч

21 Април 2020 г.

Трима са привлечени като обвиняеми за притежаване на наркотици по досъдебни производства на Окръжна прокуратура –Ловеч

             След проведени процесуално-следствени действия в РУМВР- Троян, в хода на операция по противодействие на наркоразпространението, проведена под наблюдението на Окръжна прокуратура Ловеч, са образувани три досъдебни производства за притежаване на наркотици. Така в жилище на ул. „А“ в гр. Троян, при претърсване е бил намерен плик със суха тревиста маса с тегло 16,04г., която след изследване с полеви тест реагира на марихуана. 

             На същата дата  в жилище на ул. „Г“, гр. Троян, при проведено претърсване е намерен плик със зелена тревиста маса с общо тегло 10 гр. При проверка с полеви тест, тревистата маса реагира на марихуана.

             Отново в гр. Троян, в жилище в ж.к.“Л“, при проведено претърсване  е намерен полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса с тегло 7 гр.,реагираща на марихуана. При претърсването са иззети още електронна везна, семена на марихуана и пластмасова чаша с поникнал канабис. В гардероб в същото жилище е намерена изградена система за отглеждане на марихуана с множество пластмасови чаши с пръст.

             По образуваните досъдебни производства са привлечени три лица като обвиняеми за притежаване на наркотични вещества.