З А П О В Е Д № 541 гр. София, 27.05.2016 г.

31 Май 2016 г.

В изпълнение на Правилата за взаимодействие между Прокуратурата на Република България и Националната агенция за приходите

З А П О В Е Д

№ 541

гр. София, 27.05.2016 г.

 

         Наталия Николова – административен ръководител – окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – София, на основание т.12 б.”А” и т.15 от Правила за взаимодействие между Прокуратурата на Република България и Националната агенция за приходите, утвърдени със Заповед на ПРБ № ЛС 4687/20.10.2014г. и НАП № ЗИУ 1387/10.10.2014г. и чл.140 от Закона за съдебната власт

 

Р А З П О Р Е Ж Д А М :

 

         I. ИЗМЕНЯМ моя заповед № 164/25.02.2015г. в частта по точка 3 от същата, като :

Определям следните прокурори от Софийска окръжна прокуратура в състава на Регионалния консултативен център по т.15 от посочените по-горе правила, а именно:

         - Десислава Михайлова Михайлова  – прокурор в СОП и

         - Красимир Георгиев Дерменджийски – прокурор в СОП.

В изпълнение на Правилата за взаимодействие между Прокуратурата на Република България и Националната агенция за приходите, утвърдени със Заповед на ПРБ № ЛС 4687/20.10.2014г. и НАП № ЗИУ 1387/10.10.2014г. определените прокурори от състава на СОП да координират действията си с останалите участници в Регионалния консултативен център /включващ и Директора на ТД на НАП – София област или определено от него длъжностно лице, съответно – експерти от Дирекция „Контрол” в ТД на НАП – София област/ с цел подобряване на сътрудничеството и взаимодействието между двете институции за предотвратяване, разкриване, разследване и наказване на извършителите на закононарушения и престъпления от финансовата сфера и подобряване ефективността от дейността на същите.

         Препис от заповедта да се връчи на прокурорите при СОП И.Медаров, Д.Михайлова и Кр.Дерменджийски, за сведение и изпълнение.

         Заповедта да бъде обявена на вътрешноведомствената информационна страница на Софийска окръжна прокуратура.

         Копие от заповедта да се изпрати на Националния консултативен център /между Върховна касационна прокуратура и Централното управление на НАП/.

         Копие от заповедта да се изпрати на Отдел 05 „Аналитичен” на ВКП и на Централното управление на НАП.

         Копие от заповедта да се изпрати по електронната поща на отдел „Административен” на Върховна касационна прокуратура и на Софийска апелативна прокуратура, за сведение.

 

 

                                                        ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР:

                                                                                           /Н.НИКОЛОВА/