На 15.06.2021г. приключи на първа инстанция съдебното производство по внесения от Окръжна прокуратура – Русе обвинителен акт срещу П. Ю. М. – на 29г. от гр. Девин, обл. Смолян, за извършено от него на 13.09.2019г. в гр. Глоджево, обл. Русе умишлено убийство на П. Д. Е. – на 24 години от гр. Глоджево и опит за убийство на нейните родители – Д. Е. Е. и С. Р. Е. С присъда от същата дата съдът уважи искането на прокуратурата и наложи на подсъдимия наказание „Доживотен затвор“ при специален режим. П. Ю. М. беше осъден и да заплати обезщетение на наследниците на пострадалите в общ размер на 260 000 лева. Мярката за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на подсъдимия беше потвърдена. Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Велико Търново.  

Научи повече

          Окръжна прокуратура – Русе привлече като обвиняем 61-годишния П. Б. Б. от гр. Русе за убийство на съпругата му – С. И. Б. на 59 години. Обвинението е за умишлено убийство, извършено в условията на домашно насилие.  

Научи повече

Окръжна прокуратура – Русе привлече като обвиняем задържания за отглеждане и разпространяване на високорискови наркотични вещества в гр. Русе.

Научи повече

Присъда от 17 години и шест месеца затвор, глоба 200 000 лева и отнето имущество за контрабанда на хероин по обвинение на Окръжна прокуратура - Русе

Научи повече

Новини