Окръжна прокуратура – Габрово и Районна прокуратура – Габрово обявяват Ден на отворени врати, който ще се проведе на 05.04.2023 година в Съдебната палата в гр.Габрово

27 Март 2023 г.

       Участие в инициативата „Ден на отворени врати“ в Окръжна прокуратура-Габрово и Районна прокуратура-Габрово може да се осъществи в рамките на работния ден, от 09.00 часа до 16.00 часа в Съдебната палата, находяща се на площад “Възраждане“ № 1, ет.4.

       При желание за посещение на по-големи групи, с цел обезпечаване на по-добра организация, следва да се направи предварителна заявка на тел.066/810 257 и 066/810 262.

       В деня на отворените врати всички посетители, проявяващи интерес, ще могат да се запознаят с организацията на работа в Окръжна прокуратура-Габрово и Районна прокуратура-Габрово може да се осъществи в рамките на, както и да бъдат запознати с основните функции на прокурора като представител на държавното обвинение. Целта е повишаване информираността на гражданите относно дейността на Прокуратурата на Република България като орган на съдебната власт.