Високо отличие за прокурор Искра Атанасова от Апелативна прокуратура във Варна за отлично изпълнение на служебните задължения

29 Юли 2019 г.

Почетен знак на Прокуратурата на Република България за отлично изпълнение на служебните задължения бе връчен днес, 29 юли, на прокурор Искра Атанасова от Апелативната прокуратура във Варна. Награждаването на прокурор Атанасова, която има близо 37 години прокурорски стаж, е със заповед на главния прокурор на Република България.

Високото отличие бе връчено тържествено пред колектива на Апелативната прокуратура от административния ръководител Владимир Чавдаров, който й пожела здраве и лично щастие. 

Поздравления до прокурор Искра Атанасова отправиха в специално обръщение и членовете на прокурорската колегия на ВСС. „Оценяваме, че с професионалното си поведение и високия морал сте един от магистратите, които изградиха съвременния облик на българското правосъдие. Благодарим Ви за проявената почтеност и за личния принос за въздаване на правосъдие, което оставя в обществото чувството за законова и човешка справедливост“,  се казва в поздравлението.