Заместник-окръжният прокурор на Разград Антония Донева е наградена с отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“ за висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните си задължения

9 Март 2018 г.

Заместникът на административния ръководител на Окръжната прокуратура в Разград – заместник-окръжен прокурор Антония Донева е наградена с отличието „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“. Наградата е за високия й професионализъм и отличното изпълнение на служебните задължения в цялостната й работа като прокурор.

Антония Донева започва работа в прокуратурата на 1 юли 1982 год. като заместник-районен прокурор в Районната прокуратура в Разград. На 24 март тази година тя навършва 46 години стаж в системата на обвинението, като последователно работи като прокурор и заместник-окръжен прокурор в Окръжната прокуратура в Разград. Колегите й с основание я считат за доайен в системата на прокуратурата.  

Днес, 9 март 2018 г., почетният знак заедно с грамотата бяха връчени на отличената от административния ръководител на Окръжната прокуратура в Разград Тихомир Тодоров пред целия колектив.