Районна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство за смъртта на 20-годишен младеж

5 Октомври 2015 г.

Районна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство срещу неизвестен извършител по чл. 127 от Наказателния кодекс – за подпомагане  или склоняване към самоубийство и последвало такова. Разследването се води за смъртта на 20-годишния Момчил Семерджиев, от гр. Пловдив.

Районна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство срещу неизвестен извършител по чл. 127 от Наказателния кодекс – за подпомагане  или склоняване към самоубийство и последвало такова. Разследването се води за смъртта на 20-годишния Момчил Семерджиев, от гр. Пловдив. На 4 октомври 2015 г. в 19,23 часа е подаден сигнал на тел. 112 за намерен труп на мъж на южния склон на Младежкия хълм в гр. Пловдив, в подножието на скали, намиращи се над Стоматологичния факултет.  

При огледа не са открити данни за насилствена смърт. По-късно е установена самоличността на Момчил Семерджиев. До трупа са открити документи за самоличност и мобилни телефони.   

Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив се извършват процесуално-следствени действия – огледи, разпити на свидетели, назначени са експертизи и др.