Павлина Господинова – Желева – съдебен секретар в ТО Генерал Тошево при Районна прокуратура – Добрич, с отлично представяне във второто издание на приятелски тенис турнир за магистрати и съдебни служители, провело се в Плевен

20 Май 2024 г.

Павлина Господинова – Желева – съдебен секретар в ТО Генерал Тошево при Районна прокуратура – Добрич записа отлично представяне във второто издание на приятелски тенис турнир за магистрати и съдебни служители „Кайлъка“ 2024. Състезанието е организирано от Асоциацията на прокурорите, Камарата на следователите и Сдружението на администрацията в органите на съдебната власт, като домакин и през тази година бе Окръжна прокуратура – Плевен.

Колегата взе участие в три формата – сингъл жени, двойки жени и смесени двойки. Павлина Господинова – Желева завоюва първите места и в трите категории и се завърна с три златни отличия от турнира.

Магистратите и съдебните служители от Районна прокуратура – Добрич отправят своите поздравления за постигнатия успех и пожелават на Павлина и нейните партньори в състезанията по двойки още много покорени върхове!

Прикачени документи