Съобщение към обявление за резултатите от проведен конкурс за длъжността  „Съдебен деловодител“

ПРОКУРАТУРА  НА  РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СОФИЯ

 СЪОБЩЕНИЕ

  към обявление за резултатите от проведен конкурс за длъжността  „Съдебен деловодител за 4 /четири/ щатни бройки в служба „Регистратура и деловодство  в Окръжна прокуратура София, обявен със заповед №217/09.02.2024г. на административния ръководител – окръжен прокурор на окръжна прокуратура София.

           В обявлението  за резултатите от проведен конкурс за длъжността  „Съдебен деловодител за 4 /четири/ щатни бройки в служба „Регистратура и деловодство  в Окръжна прокуратура София, обявен със заповед №217/09.02.2024г. на административния ръководител – окръжен прокурор на Окръжна прокуратура София, е допусната техническа грешка в изписването на фамилията на класираният кандидат на III място, като е посочена Рени Мирославова Кирилова вместо Рени Мирославова Върбанова.

  Конкурсната комисия е взела решение за класиране на Рени Мирославова Върбанова на трето място в обявения конкурс за длъжността „Съдебен деловодител“ в служба „Регистратура и деловодство“ в Окръжна прокуратура София – 4 /четири/ щатни бройки.

                                      КОНКУРСНА КОМИСИЯ: