Актуално

Сподели

Относно приема на граждани в РП-Раднево, във връзка с предстоящите празници!

Научи повече

По повод запитвания от журналисти ви уведомяваме, че Районна прокуратура – Раднево наблюдава досъдебно производство за установяване на причините за смъртта на М.Г., на 25 г. 

Научи повече

Районна прокуратура-Раднево наблюдава досъдебно производство използването на търговски марки, обект на изключително право, без знанието на притежателя  - престъпление по чл. 172б, ал.1 от Наказателния кодекс.   На 28 септември 2017 г. в гр.Раднево е извършено неотложно действие – претърсване и изземване в търговски обект – магазин за облекло, като са били иззети над 100 броя дрехи, чанти и шапки от различни световни търговски марки, за които е нямало разрешение за ползване.  Иззети са били още документи и стокови разписки. По делото са назначени са експертизи. Разследването по случая продължава.

Научи повече

Районна прокуратура-Раднево привлече като обвиняем по бързо производство Хюсеин Х., на 38 г., за държане на акцизни стоки без бандерол – престъпление по чл. 234 ал. 1 пр. 1 от Наказателния кодекс.   На 28 септември 2017 г., в землището на с. Коларово, общ. Раднево, полицейски служители спрели за проверка лек автомобил марка БМВ, управляван от Хюсеин Х.  При извършен обиск от моторното превозно средство са били иззети 5 500 броя кутии с цигари без бандерол от една и съща марка, които били собственост на обвиняемия. По делото се извършват процесуално-следствени действия.  

Научи повече