Тежко криминално престъпление в гр.Цар Калоян

17 Ноември 2021 г.

Окръжна прокуратура - Разград ръководи досъдебно производство за изнасилване на непълнолетно момиче от неин родственик, причинил й също множество тежки телесни повреди, включително и след запалване

Окръжна прокуратура - Разград ръководи досъдебно производство за изнасилване на непълнолетно момиче от неин родственик, който й причинил също множество тежки телесни повреди и опитал да я запали. Предполагаемият извършител е на 25 години, добре известен на органите на реда и на прокуратурата и осъждан два пъти, като в единия от случаите също изнасилил жена. Мъжът се укрил веднага след извършването на деянието.

Досъдебното производство по случая е образувано на 16 ноември 2021 година. Момичето е намерено в тежко състояние в дома си в град Цар Калоян. Незабавно е отведена и настанена в болнично заведение със сериозни травми и изгаряния.

Работата по изясняване на детайлите около случилото се продължава и към момента под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура – Разград. Извършителят на тежкото престъпление се издирва.