ГРАФИК ЗА ПРИЕМ НА ГРАЖДАНИ

16 Декември 2022 г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНИ 

І. ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР 
1. Предварителна заявка за прием може да се прави в Информационният център на РП- гр. Шумен, който  се помещава в сградата на Съдебната палата в гр.Шумен, ул. „Съединение " № 26, етаж 1., стая № 111, на телефонен номер 054 874620 и електронен адрес [email protected]
2. Центърът работи от 8.30 часа до 17.00 часа без прекъсване.
В Информационния център не можете да получите правна консултация!
ІІ. ПРИЕМ НА ГРАЖДАНИ В ПРИЕМНАТА НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ НА РП - ГР. ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ 
Приемът на граждани  по предварителна заявка се осъществява по график и не може да отнема повече от 2/3 от ежедневното приемно време.
2. Графикът за прием по предварително постъпили заявки се изготвя по реда на завеждането  от служител в Информационният център. Приемното време, е възможно да претърпи промени в зависимост от времето нужно за участие на Административният ръководител в  съдебните заседания насрочени за определения ден. За евентуални промени се уведомяват по телефон или на електронна поща записаните предварително лица за датата и часа на приема им.
3. Гражданите, посетили Приемната без предварителна заявка, се приемат в предварително обявеното, незаето от графика време, както и във времето на неявили се заявители, включени в обявения график.

 

ГРАФИК ЗА ПРИЕМ НА ГРАЖДАНИ

 

Административният ръководител – Районен прокурор на Районна прокуратура гр.Шумен осъществява прием на граждани в работни дни - всеки първи понеделник от месеца, от 10 до 12 часа, в кабинета на районния прокурор, находящ се на втори етаж в Съдебна палата гр.Шумен, ул.“Съединение“ №26.