Главният прокурор на Република България награди прокурор от Районна прокуратура-Бургас за образцово изпълнение на служебните задължения и за цялостен принос в професионалната кариера

6 Октомври 2021 г.

Главният прокурор на Република България награди прокурор Петър Иванов от Районна прокуратура - Бургас (ТО-Карнобат), с отличие - плакет на „Прокуратурата на Република България“, както и почетна грамота. Наградата е присъдена за образцово изпълнение на служебните задължения и за цялостен принос в професионалната кариера.

Прокурор Иванов е завършил юридическото си образование през 1992 година. В периода от 1990 г. - 1995 г. е работил като следовател в РДВР - Бургас и Окръжна следствена служба - Бургас. През 1995 г. постъпва в редовете на Районна прокуратура - Карнобат.  В кариерата си на два пъти е бил административен ръководител на Районна прокуратура-Карнобат.

Наградата бе връчена от прокурор Иван Кирков - административен  ръководител на Районна прокуратура - Бургас, който пожела на колегата си здраве и успех в начинанията след предстоящото му пенсиониране.