Процедура за провеждане на подбор с цел избор и назначаване на съдебен служител на техническа длъжност „Чистач“ в звено „Информационно и техническо обслужване” в Окръжна прокуратура-Стара Загора

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СТАРА ЗАГОРА, на основание Заповед № ОП-137/01.07.2024 г. на Административния ръководител на Окръжна прокуратура – Стара Загора, ОБЯВЯВА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОДБОР за съдебен служител на длъжността „ЧИСТАЧ“ в Звено „Информационно и техническо обслужване“ от общата администрация на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

 

В настоящата секция на интернет страницата, хронологично са и ще бъдат публикувани всички обяви, съобщения и резултати във връзка с процедурата от нейното стартиране до приключването й.

2 Юли 2024 г.
Обновление

Обява за стартиране на процедурата

Процедурата е стартирана на 02.07.2024г. с публикуването на обява тук и в специализираната интернет страница за публикуване на обяви за работа на адрес: www.jobs.bg

18 Юли 2024 г.
Обновление

Публикуване на списъците на допуснати и недопуснати кандидати и насрочавне на конкурса

Списъците на допуснати и недопуснати кандидати, както и насрочване на конкурса, може да видите в прикачените по долу файлове:

2 Август 2024 г.
Обновление

ОБЯВЯВАНЕ НА КЛАСИРАНЕТО

Сканирано електронно копие на пълния текст на съобщението за класирането на кандидатите е в следният прикачен файл: