Шестима от обвинените за участие в 10-членна организирана престъпна група за изнудване чрез заплахи за убийство и насилие над длъжници на кредитно дружество остават за постоянно в ареста. Един е с мярка за неотклонение „гаранция в пари“, и един – с „подписка“.

Научи повече

Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определените от СНС на 29.03.2021 г. мерки за неотклонение на шестимата обвинени за участие в организирана престъпна група за измами чрез търговия с финансови средства и изпиране на пари.

Научи повече

Днес, 7 януари 2021 г., Апелативният специализиран наказателен съд отхвърли искането за изменение на определената най-тежка мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Р.В., доскорошен ръководител на полигона за изпитване на готовата продукция в завод „Арсенал“.

Научи повече

На 29 декември 2020 г. Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определените от първата съдебна инстанция мерки за неотклонение „Задържане под стража“ за тримата задържани в Букурещ българи, обвинени за участие в организирана престъпна група за телефонни измами.

Научи повече

Новини