Днес, 7 януари 2021 г., Апелативният специализиран наказателен съд отхвърли искането за изменение на определената най-тежка мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Р.В., доскорошен ръководител на полигона за изпитване на готовата продукция в завод „Арсенал“.

Научи повече

На 29 декември 2020 г. Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определените от първата съдебна инстанция мерки за неотклонение „Задържане под стража“ за тримата задържани в Букурещ българи, обвинени за участие в организирана престъпна група за телефонни измами.

Научи повече

На 21 декември 2020 г. Специализираната прокуратура внесе в Специализираният наказателен съд искане обвиняемият за престъпление против Републиката и за хулиганство на публично място, извършено с изключителен цинизъм и дързост - Михаил Михайлов от Стара Загора, да бъде настанен за изследване в психиатрична клиника.

Научи повече

Днес, 21 декември 2020 г., Апелативният специализиран наказателен съд отхвърли искането за изменение на мярката за неотклонение „Задържане под стража“ в по-лека на М. Д., обвинен за участие в организирана престъпна група за изнудване, лихварство, измами, и разпространение на наркотици, действала от 2014 г.

Научи повече

Новини